ARRANGEMENTER

 

Gennem sæsonen er Faaborg Røgeri Café vært og arrangør for både store og mindre arrangementer.

Alt lige fra små musikindslag, årlig loppemarked, årlig veteran-festdag, det ugentlige onsdags træf.

Vi forsøger at skabe arrangementer, som er til glæde og gavn for både havn og by. For byens folk og for de mange besøgende turister som kommer hertil hver sommer.

Vi ønsker at skabe liv, I fællesskab kan vi gøre vores lille by til et hyggeligt og spændende sted af bo og holde ferie.

Onsdags Veterantræf:

Ugentlig Onsdagstræf for Veterankøretøjer på havnen i Faaborg kl. 19:00 – 21:00. Kom og vær med, og bliv en del af et godt socialt fællesskab. Alt lige fra knallerter, motorcykler, traktorer, special / klassiske og veteranbiler. Tag også gerne selv et sjovt køretøj med. Fællesskabet og de hyggelige rammer er for folk i alle aldre.                       Fra d. 1/4 – 1/10 – Hver onsdag

Loppemarked:

Gennem de sidste 5 år, har Faaborg Røgeri Café afholdt det årlige loppemarked på havnekajen i Faaborg. Hvert år inviteres byens folk til at deltage i loppemarkedet, så vi i fællesskab kan skabe liv, stemning og folk kan gøre en god handel. Det er især et hit for lokale, samt byens mange turister, som flittigt besøger loppemarkedet.

Veteran-Festdag:

Festen er arrangeret som en hyldest dag til de gamle køretøjer, og for de mange trofaste veteranbils entusiaster, som flittigt bakker vores ugentlige onsdagstræf op. Vi sætter veterankøretøjerne i fokus, uddeler præmier og gratis is. Der er live musik gennem hele dagen og aktiviteter for både store og små. Gratis entre