ATTRAKTIONER I FAABORG

I Faaborg føler man sig altid velkommen. Både havn og by byder på mange muligheder, hvad enten man er til handel i butikker, museum, udflugter eller en lækker middag på byens mange restauranter og cafeér. Faaborg er en serdeles god handelsby, da her findes et utal af special-forretninger og supermarkeder. Alt sammen ligger i gå afstand og er dermed et stort bonus for sejlerne.

Faaborg har mange spændende turistattraktioner for folk i alle aldre.

Faaborg er en lille hyggelig by, som ligger på den sydfynske kyst, ved Faaborg fjord. Byen hører under Faaborg-Midtfyn Kommune og tilhører Region Syddanmark.

Der er ca. 7.178 indbyggere og byen emmer af idyl og hyggelig stemning. I hele byen er der  mange gamle velbevarede huse og et velbevaret miljø i midtbyen.

Færger:

Faaborg ligger idyllisk mellem bakker og skove, som er omgivet af en masse småøer i det Fynske Øhav. Der sejler færger fra Faaborg Havn til de fleste omkringliggende øer, Bl.a: Bjørnø – Lyø – Avernakø – Ærø.

Sundet: Faaborg er en gammel middelalderby som ligger tæt på havnen, skov og bakker. Bl.a. søen “Sundet”, som ligger ved bygrænsen til Faaborg er aldeles idyllisk. Denne sø er ca. 6 meter dyb og har tilløb fra Rislebæk og udløb i fjorden. Ofte er søen tilfrossen hele vinterperioden, og der er derfor rig mulighed for leg og skøjtning.

Havnebadet: Havnebadet er godt besøgt af både lokale og turister hele sommeren igennem. Og da det er åbent hele året rundt, er der dermed også er mulighed for vinterbadning.

Klik ind og se Faaborg/Svendborg turistmagasin – Det Sydfynske Øhav 2020.

DANSK: https://issuu.com/visitfaaborg/docs/det_sydfynske_oehav_2020_dansk_issuu

ENGELSK: https://issuu.com/visitfaaborg/docs/det_sydfynske_oehav_2020_engelsk_issuu

TYSK: https://issuu.com/visitfaaborg/docs/det_sydfynske_oehav_2020_tysk_issuu