ATTRAKTIONER I FAABORG

I Faaborg føler man sig altid velkommen. Både havn og by byder på mange muligheder, hvad enten man er til handel i butikker, museum, udflugter eller en lækker middag på byens mange restauranter og cafeér. Faaborg er en serdeles god handelsby, da her findes et utal af special-forretninger og supermarkeder. Alt sammen ligger i gå afstand og er dermed et stort bonus for sejlerne.

Faaborg har mange spændende turistattraktioner for folk i alle aldre.

Faaborg er en lille hyggelig by, som ligger på den sydfynske kyst, ved Faaborg fjord. Byen hører under Faaborg-Midtfyn Kommune og tilhører Region Syddanmark.

Der er ca. 7.178 indbyggere og byen emmer af idyl og hyggelig stemning. I hele byen er der  mange gamle velbevarede huse og et velbevaret miljø i midtbyen.

Færger:

Faaborg ligger idyllisk mellem bakker og skove, som er omgivet af en masse småøer i det Fynske Øhav. Der sejler færger fra Faaborg Havn til de fleste omkringliggende øer, Bl.a: Bjørnø – Lyø – Avernakø – Ærø.

Sundet: Faaborg er en gammel middelalderby som ligger tæt på havnen, skov og bakker. Bl.a. søen “Sundet”, som ligger ved bygrænsen til Faaborg er aldeles idyllisk. Denne sø er ca. 6 meter dyb og har tilløb fra Rislebæk og udløb i fjorden. Ofte er søen tilfrossen hele vinterperioden, og der er derfor rig mulighed for leg og skøjtning.

Havnebadet: Havnebadet er godt besøgt af både lokale og turister hele sommeren igennem. Og da det er åbent hele året rundt, er der dermed også er mulighed for vinterbadning.