Historie

I 2013 flyttede det ugentlige Onsdagstræf fra den ene side af havnen, og over på havnekajen ved Faaborg Røgeri Café. De første mange onsdage var besøgstallet ikke så stort. Men efter intens markedsføring og fællesskab, er Faaborg veterantræf nu blevet et kendt sommertræf. I 2015 lød rekorden af fremmødte køretøjer på 151 stk på 1 aften.

Dette er en yderst stor stigning og vi ser frem til at slå rekorden igen de næste år. Fællesskabet og de hyggelige rammer er begyndt at trække folk til i alle aldre. Det er derfor ikke kun den ældre generation som er at se på havnen om onsdagen. Derudover er der ingen regler om hvor gammelt / specielt et køretøj skal være for at deltage. Arrangementet er kvit og frit, og man kommer og går som det passer den enkelte person.

For at fejre disse ugentlige Onsdags Veterantræf, som er blevet en stor succes for hele Faaborg by, arrangerer Faaborg Røgeri Café en årlig festdag for alle veterankøretøjerne.

Arrangementet har de sidste 7 år fået stor opbakning og vi ønsker igen i år at festliggøre arrangementet, så der er noget for enhver smag. Vi sætter veterankøretøjerne i fokus, uddeler præmier og gavekort, sørger for live musik gennem hele dagen, laver aktiviteter for både store og små, og sørger for at alle har mulighed for at få en hyggelig festdag på havnen i Faaborg.

I 2017 viste det danske sommervejr sig ikke fra sin gode side. Trods regn og blæst nåede vi alligevel i gennemsnit godt 100 køretøjer, samt ca. 300 besøgende hver onsdag, sommeren igennem.

Selve veteranfestdagen blev som altid en succes, med mere end 2.500 besøgende gæster.