62614232 - 26201712

ARRANGEMENTER

 

Gennem sommeren er Faaborg Røgeri Café vært og arrangør for både store og mindre arrangementer.
Alt lige fra det små arrangementer, til det ugentlige onsdags veterantræf med Live Musik hver onsdag, det årlige loppemarked og den årlige veteran-festdag.
Vi forsøger at skabe arrangementer, som er til glæde og gavn for både havn og by. For byens folk, samt de mange besøgende turister, som kommer hertil hver sommer. Det er vigtigt at der er noget at opleve, for både store og små.
Vi ønsker at skabe liv i Faaborg.
I fællesskab kan vi mere, og sammen kan vi gøre vores lille by til et hyggeligt og spændende sted, både at bo, men også som feriested.
Vi er taknemmelige for den store opbakning, som vi får til disse arrangementer – For uden opbakning og fællesskab, lykkedes det ikke.

Onsdags Veterantræf:

Ugentlig Onsdagstræf for Veterankøretøjer på havnen i Faaborg kl. 18:00 – 21:00. Kom og vær med, og bliv en del af et godt socialt fællesskab.    Alt lige fra knallerter, motorcykler, traktorer, special/klassiske/veteran-biler. Tag også gerne selv et sjovt køretøj med, og bliv en del af fællesskabet.  Fra Påske – 1/10 – Alle onsdage med Live musik.

Loppemarked x 4 stk

d. 06/7+13/7+27/7+03/8:

Gennem de sidste 10 år, har Faaborg Røgeri Café afholdt årlige loppemarkeder på havnekajen i Faaborg. Hvert år inviteres byens folk til at deltage,  så vi i fællesskab kan skabe liv, stemning og folk kan gøre en god handel. Det er især et hit for byens mange turister, som flittigt besøger loppemarkedet.

Uge 29:

I hele Uge 29 holder vi “Hellerup uge”. Champagne, rosevine og masser af hygge på havnekajen. Gennem hele ugen vil der være stemningsfyldt Live musik og masser af arrangementer. Fredag og Lørdag i uge 29 serverer vi vores eksklusive Fisketårne. Book allerede nu på tlf. 26201712  Begrænset antal.