62614232 - 26201712

 GAMLE TRÆSKIBE

FYN RUNDT

 

Ombord på et 100 år gammelt træskib

Tag med på en uforglemmelig rejse ombord på et 100 år gammelt træskib, hvor deltagerne i fællesskab skal sejle skibet og løse dertilhørende opgaver og ikke mindst holde kursen i fællesskab. Der er også mulighed for at lave et totalarrangement med overnatning i køjer og Skipperlabskovs på menuen. En stærk oplevelse fuld af intensitet, som styrker fællesskabet i isolerede omgivelser.

Kapsejlads for bevaringsværdige sejlskibe

Kapsejladsen “Fyn Rundt for Bevaringsværdige Skibe” er en af Danmarks største sommerbegivenheder. Hvert år i uge 30 sejler 30-40 velbevarede sejlskibe Fyn Rundt. Mød dem om eftermiddagen til en festlig modtagelse i havnene. Eller tag selv med på turen, det kræver ingen forkundskaber, og alle er velkomne!

Ankomst til Faaborg torsdag d. 27 Juli 2023

Sejl med som gast på Fyn Rundt – stadig ledige pladser

Har du, eller har du ikke, det store sejlkendskab og kunne du tænke dig at blive udfordret til søs? Det er igen i år muligt at købe en billet til en autentisk oplevelse på et af de mange deltagende skibe.  Skibene og deres faste besætning giver dig mulighed for at hjælpe til på dækket med tovværk, sejl og rigtig meget andet.

http://www.fyn-rundt.dk/